Hirdetés

Négy hátlapi kamera lesz a Samsung Galaxy A9 Pro készüléken



|

Nem viccel a Samsung: hamarosan jön a Galaxy A9 Pro (2018), egyenesen négy hátlapi kamerával.

Hirdetés

A Samsung nemrég mutatta be az első tripla hátlapi kamerás okostelefonját. Október 11-én azonban emeli a tétet a dél-koreai gyártó, és bemutatja a Galaxy A9 Pro (2018) készülékét. Ez lesz a Samsung és a világ első olyan okostelefonja, amelynek a hátlapjára egyenesen négy kamera kerül

Hirdetés

Az egyes szenzorokról régóta találgatnak, sokan arra tippeltek, hogy az egész a marketingről szól, és alapvetően négy gagyi kamerát kapunk. Végre azonban a konkrétumok is előkerültek. 

A hátsó kamerarendszer alapját egy 24 megapixeles RGB-s szenzor adja. Ezt egy 8 megapixeles, széles látószögű megoldás egészíti ki, 120 fokos látószöggel. Mindehhez két zoomkamera társul, 10 és 5 megapixeles szenzorokkal. Az előlapra pedig egy 24 megapixeles érzékelő kerül. 

A készülék egyébként 6,28 hüvelykes, full HD+ felbontású AMOLED kijelzőt kap, ami alatt Snapdragon 660-as chip lesz. Ehhez 4/6 GB RAM és 64/128 GB tárhely társulhat, 3720 mAh-s akkumulátorral és Android 8.1 Oreo rendszerrel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.