Hirdetés

Nehéz lesz hozzájutni az 512 GB-os Galaxy Note 9-hez



|

A jelek szerint csak bizonyos piacokon lesz kapható ekkora tárhellyel az új Samsung csúcsmodell.

Hirdetés

Többször hallottuk már a pletykákat, amelyek szerint a Samsung a Galaxy Note 9-ből olyan verziót is kiad, amelybe már 512 GB tárhely kerül. A legutóbbi jelentések szerint tényleg lesz ilyen, de elég nehéz lesz hozzájutni. 

Hirdetés

A szóban forgó változat ugyanis kizárólag a dél-koreai és a kínai piacokon jelenik meg, más országokba csak későbbi időpontokban juthat el a gigantikus tárhellyel szerelt kiadás. 

A Galaxy Note 9-be egyébként 6 GB RAM-ot és a Samsung saját Exynos 9810 chipjét várjuk, Android 8.1 Oreo rendszerrel és a legfrissebb Samsung Experience kezelőfelülettel. Vagyis a készülék igazi erőmű, és ezúttal nagy, 4000 mAh-s akkumulátort kap. A változtatható rekeszértékű szenzor ezúttal is jelen lesz a másodlagos, telefotós lencse mellett, az előlapra pedig egy 8 megapixeles kamera kerülhet. 

Dizájnban a tavalyi Galaxy Note 8-ra üt majd az idei modell, vagyis alumínium keretre, üveg elő- és hátlapra, Bixby-gombra számíthatunk. Az Infinity Display felső és alsó kerete vékonyabb lesz, mint a tavalyi modellen. 

A várakozások szerint a Samsung augusztus 9-én mutatja be a készüléket, a szállítások pedig két héttel később kezdődnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.