Hirdetés

Neked bejön az átlátszó Galaxy S9?



|

Zack Nelson a szokásához híven a Samsung Galaxy S9-ből is készített egy átlátszó verziót.

Hirdetés

Az iFixit nemrég szedte darabokra a Samsung Galaxy S9-es zászlóshajóját, és megállapította, hogy a vízállósághoz szükséges nagy mennyiségű ragasztó miatt meglehetősen nehézkes javítani a készüléket. 

Hirdetés

Nem túl meglepő módon Zack Nelson is elvégezte a maga stressztesztjét a népszerű JerryRigEverything csatornáján, és arra jutott, hogy meglehetősen jól bírja a karcokat és a mindennapi behatásokat a kiváló minőségű eszköz. 

Zack Nelson szokása, hogy ha egy készülék üveg hátlappal rendelkezik, akkor megpróbálja azt átlátszóvá tenni. Mi lehet a Galaxy S9 üveg hátlapjának fémes nanobevonata alatt? Többé nem kell találgatni. 

Zack Nelson nem csak darabokra bontotta a Galaxy S9-et, az üveg hátlapját is "megpucolta", majd miután a feleslegesnek ítélt, látványt rontó műanyag elemeket alapos szakmai magyarázatot követően ollóval eltávolította, össze is szerelte az okostelefont. 

Fontos megjegyezni, hogy a művelet természetesen azonnali garanciavesztéssel jár, ráadásul veszélyes, és senkinek sem ajánlott. Az átlátszó modell további hátránya, hogy ütődéskor a megsérülő üveget többé semmi nem tartja egyben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.