Hirdetés

Nem kap több funkciófrissítést az első Google Chromecast



|

A Google ezentúl kizárólag hibajavításokat és biztonsági frissítéseket ad ki az eszközhöz.

Hirdetés

Nagyjából hat éve már, hogy a Google kiadta az első Chromecast eszközét, azóta pedig folyamatosan jöttek a szoftverfrissítések. Mostanra ezek lelassultak, és közben kiderült, hogy a Google többé nem ad ki komolyabb frissítést az eredeti Chromecastra. 

Hirdetés

Így az eszköz új funkciókat többé nem kap, tehát a Stadia streamingplatform támogatásáról is kár lenne álmodni. Azt azért megerősítette a 9to5Google felé az óriás, hogy a hibajavításokat és a biztonsági frissítéseket tovább szállítja majd az eszközhöz. 

Az internettartalmak így a jövőben tovább streamelhetőek a tévére az első-generációs Chromecast segítségével is, de nem lesz minden olyan jó, mint az újabb modellekkel.

A második-generációs verzió két év után követte az eredetit, majd a harmadik tavaly októberben érkezett meg. Időközben pedig volt egy 4K-képes Chromecast Ultra is. Ezek mindegyike a jövőben is tovább kapja a frissítéseket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.