Hirdetés

Nincs belógó szenzorsáv a Xiaomi Mi 6X-en



|

250 dollár körüli áron startolt el a Xiaomi legújabb dupla kamerás, középkategóriás okostelefonja, amelynek a kijelzőjébe nem lóg szenzorsáv.

Hirdetés

Kínában már most elérhetővé vált a Xiaomi legújabb középkategóriás okostelefonja: 250 dollár körüli összegtől fölfelé vihető a Xiaomi Mi 6X, ami 6 hüvelykes, 2160 x 1080-as kijelzőt, Qualcomm Snapdragon 660 chipet, 3010 mAh-s akkut és dupla hátlapi kamerát kapott. 

Hirdetés

Az alapmodellbe 4 GB RAM és 64 GB tárhely kerül, de 285 és 315 dollárnak megfelelő összegért 6/64 GB-os és 6/128 GB-os verzió is létezik. 

A Mi 6X hátlapján egy 12 megapixeles, Sony IMX486-os szenzorra építő kamera, valamint egy Sony IMX376-ra alapozó 20 megapixeles kamera található. A kettő együtt kevés fénynél is jól teljesít. Az előlapi 20 megapixeles kamera IMX376 szenzort használ, a fotózást mesterséges intelligencia segíti. 

Az ujjlenyomat-olvasó a készülék hátlapjára került, az arcfelismerés csak az előlapi kamerát használja. Van Quick Charge 3.0-alapú gyorstöltés és USB-C port, de jackcsatlakozó sajnos nincs. 

A készülék Android 8.1 rendszerrel és MIUI 9.5 kezelőfelülettel érkezik, fekete, kék, piros, arany és rózsaszín árnyalatokban. Valószínűleg hamarosan Európába is eljut a Mi 6X. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.