Hirdetés

Olyan elektromos rollert mutatott be a LAMAX, amely akár egy másik városba is képes elvinni



|

A LAMAX eCruiser komolyabb távok megtételére is alkalmas.

Hirdetés

A cseh székhelyű Elem6 talán nem tartozik a hazai piac legismertebb szereplői közé, de a gyártó tulajdonában álló Lamax egy ideje már Magyarországon is jelen van, a márka repertoárjában pedig számos eszközt találunk a fejhallgatóktól az autós akciókamerákon és a power bankeken át egészen a mobilitási eszközökig, melyek között elektromos quad, motorkerékpár és roller is sorakozik.

Az utóbbi kategóriát frissíti a Lamax hetedik generációs e-rollere, az eCruiser SC30, amely a 400 W-os akkumulátorának köszönhetően akár 50 km-es hatótávot ígér, így akár települések közötti ingázásra is alkalmas lehet.

A 25 km/h-s végsebességű rollert tápláló 36 V-os, 15 Ah-s lítium telep BMS (battery management system) akkumulátorkezelő rendszerrel biztosítja a hosszú élettartamot, a célállomáson pedig könnyen újratölthető, míg a regeneratív fékezésnek köszönhetően a lassításkor keletkező energia felhasználásával is préselhetünk némi kakaót az akkuba.

Hirdetés

Az eCruiser SC30 további előnyei közé tartozik a kényelem, amelyet a felfújható, 10"-os defektálló gumiabroncsok, valamint az elöl és hátul is lengéscsillapított kerekek hivatottak biztosítani, így még az idehaza bőséggel fellelhető egyenetlenebb útszakaszokon sem lesz rázós a gurulás. A nagy teljesítményű motor és a masszív felépítés révén a jármű akár 120 kg-os súlyt is elbír.

A LAMAX mindemellett a kalibrált (elöl elektronikus, hátul tárcsa) fékrendszert és a hirtelen meglódulást elhárító, 5 km/h-ra korlátozott kick start opciót emeli ki a roller előnyeiként, a mobilalkalmazáson keresztül pedig további funkciók konfigurálhatók. Mindezért 199 990 forintot kell fizetni, és az Ultimate eBike kínálatában hozzáférhető. Az eCruiser SC30-ról a LAMAX magyar nyelvű weboldalán olvashatsz bővebben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.