Hirdetés

Valamit bejelent holnap a OnePlus - de nem mobilt



|

Az egyik legígéretesebb kínai mobilcég érdekes videóval hergeli a közönséget, amin egy... izé van. Vagy egy bigyó. Vagy bármi más.

Hirdetés

A OnePlus az egyik olyan kínai gyártó, amely a kiváló ár-érték arányú mobiljaival villámgyorsan vált közönségkedvenccé. Nagy várakozás előzi meg a legfrissebb telefonjukat is: a OnePlus 8 Pro kapcsán már lehet tudni 120 Hz-es kijelzőről, 50W vezeték nélküli töltésről, és az is megvan, hogy a Snapdragon 865 SoC-re épülő, 6,5 hüvelykes AMOLED kijelzős mobilban 8 GB RAM és 128 / 256 GB tárhely, valamint 4500 mAh kapacitású akku lesz. De a bejelentésre még némelyest várnunk kell, pontos időpontot még nem tudunk arról, mikor mutatják be. Viszont előtte valami mást is megvillant a kínai cég.

Hirdetés

A OnePlus India Twitter-csatornán bukkant fel egy érdekes videós előzetes, amiből csak annyit lehet kibogarászni, hogy március 3-án kell valamiféle bejelentésre számítani. A szöveg és a kép sem sejtet túl sokat: "2020 a meglepetések éve, kitalálod, mi érkezik most?" - majd pedig jön a videó, íme:

Bárhogy is nézzük, egyelőre fogalmunk sincs, mi lehet ez. Találgassatok velünk, ti mit láttok bele ebbe a fém izébigyóba? High-tech szivarvégvágó? Zsebből indítható légvédelmi rakétaüteg? Szobafestő pemzli? Papucs orrán pamutbojt? Jöhetnek a megfejtések - vagy persze ki is lehet várni a holnapi leleplezést, de az nem ilyen izgalmas.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.