Hirdetés

Bosszúállók-kiadásban is érkezik a OnePlus 6



|

A hivatalosan csak most bejelentett új csodamobil kap egy különleges kiadást, ami sokkal vagányabb lesz a tavalyi Star Wars szériás OnePlus 5T-nél is.

Hirdetés

Az új Bosszúállók-mozi, a Végtelen Háború a jelek szerint gigantikus nagy kasszasiker, ezért persze meg kell lovagolni a dolgot minden létező módon. Valószínűleg jönnek a Thanosos tányéralátétek, a Vasemberes partedlik és a Hulk-zöld bébipapik, de azért kapunk olyan Avengers-tematikás vásárolnivalót is, ami tényleg jófélének ígérkezik.

Hirdetés

Tegnap mutatták be a OnePlus 6 mobilt, amit kiváló hardverrel, jóféle funkciókkal, és még mindig teljesen vállalható árcédulával sikerült összerakni, és már alapból kifejezetten szépre sikerült. A kínai márka azonban ebből a modellből is kihoz egy filmes extrát, ahogy tavaly a Star Wars tematikára már felfűzte az 5T limitált kiadását is. Amíg azonban az a telefon szinte csak egy Star Wars logóval volt több az eredetinél, a Bosszúűllók-mobil jóval ütősebbre sikerült.

Egyrészt egy kevlárra, tehát amolyan szuperhős-ruhára emlékeztető mintázatú hátlapot kap, amelyen egy aranyszínű Bosszúállók logo figyel, a telefon oldalán pedig szintén ehhez színben passzolóra cserélik a némítógombot. Ezen kívül bezsákolható hozzá egy olyan védőtok is, amely matt fekete ugyan, viszont Vasember sisakjának domborulatait formázza.

Egyelőre nem tudni, mikor és hol lehet kapni ezt a kiadást, mivel a különleges változatról egyelőre csak az indiai OnePlus képviselet adott hírt, de remélhetőleg ezt is lehet majd kapni Magyarországon, vagy legalábbis rendelni ide. Viszont érdemes tudni, hogy ez a kiadás (amely csak a 8 GB RAM / 256 GB tárhelyes modellből rendelhető) nagyjából 32 dollárral drágább a normál változatnál, így 660 dolláros listaáron hirdetik. Mondjuk ez még mindig "csak" 176 ezer forint, ami a telefon tudását és kinézetét tekintve embertelenül jó ár a jelenlegi csúcsgyártók csúcstelefonjaihoz képest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.