Hirdetés

120 Hz-es kijelzőt kap a OnePlus 8 Pro



|

A pletykák szerint 120 Hz-es képernyővel hozná magát versenyelőnybe a OnePlus.

Hirdetés

A OnePlus idén májusban indította útjára a OnePlus 7 Pro okostelefonját, 90 Hz-es kijelzővel. Bár az üzemidőre ez nem volt hatással, az újítást nagyra értékelték az emberek, ezért a gyártó úgy döntött, minden új mobiljánál alap lesz az ilyen panel. 

Hirdetés

A legutóbbi pletykák azonban arra utalnak, hogy az egykor gamermobilokat jellemző magasabb képfrissítés kapcsán versenyelőnybe szeretne kerülni a OnePlus. Míg a többi gyártó fontolgatja a 90 Hz-es panelek használatát, addig a OnePlus 8 Pro már 120 Hz-es képernyőt kapna. 

Max J. rendszeresen szállít érdekes információkat, a mostani értesülését pedig a OnePlus egyik emberétől szerezte. Ha mindez tényleg így lesz, akkor a OnePlus valószínűleg csak a OnePlus 8 Pro modellnél használja majd a 120 Hz-es képernyőt, a sima 8-nál marad a 90 Hz-es. 

Bár még több hónapra vagyunk az új modellek bemutatójától, a OnePlus elég gyakran jelentkezik újabb generációval, vagyis sok szivárgásra számíthatunk a következő időszakban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.