Hirdetés

OnePlus Z lehet végül a OnePlus 8 Lite neve



|

Április 14-én debütálnak az új OnePlus mobilok, és nagyon úgy tűnik, hogy hosszú idő után megint lesz "jóárasított" modell.

Hirdetés

Sok pletyka után végül kiderült, hogy a OnePlus tényleg április 14-én mutatja be az új mobiljait. Kettőt legalábbis biztosan, a OnePlus 8 és OnePlus 8 Pro modelleket, amik elvileg a fekete és mentazöld mellett úgynevezett glow árnyalatban jönnek még. Beszélnek egy ideje azonban egy harmadik, olcsóbb modellről is, ami nagy dolog, hiszen a OnePlus korábban úgy döntött, nem foglalkozik a középkategóriával, csak a csúcsmezőnyt ostromolja. 

Hirdetés

A OnePlus 8 Lite viszont újra és újra felbukkan a hírekben, vagyis idén egy harmadik tagja is lehet az új szériának. A legutóbbi jelentések szerint úgy fest, hogy ez még nem biztos, hogy április 14-én debütál. Az viszont egyre valószínűbb, hogy OnePlus 8 Lite helyett OnePlus Z néven keresgélhetjük majd a boltokban. 

A OnePlus Z tehát nem egy kedvező árú csúcsmobil lesz, hanem egy középkategóriás készülék. Éppen ezért nem is Snapdragon 865-öt kap, hanem MediaTek Dimensity SoC-t. Ezeket az értesüléseket ráadásul két különböző forrás is megerősítette mostanában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.