Hirdetés

Órákon belül bemutatkozik az iPhone 13 és az Apple Watch 7, itt nézheted a műsort



|

Több helyen is nyomon követhetjük az újdonságok leleplezését.

Hirdetés

Még a múlt héten küldte ki a "California streaming" címen futó szeptemberi termékbemutatójának maghívóját az Apple, így napok óta tudjuk, hogy ma este 7 órakor veszi kezdetét az esemény.

Minden valószínűség szerint ebben a műsorban leplezik le az iPhone 13-szériát és az Apple Watch Series 7-et, de a szivárogtatások alapján az AirPods 3 is tiszteletét teheti. Az online eseményt több platformon is nyomon követhetjük.

Hirdetés

Akik rögtön a forráshoz járulnának, azok az apple.com-on, vagy az Apple TV alkalmazásban cuppanhatnak rá a streamre, akik viszont jobban bíznak az univerzális megoldásokban, azoknak az almás cég nemrég közzétette a youtube-os közvetítés linkjét is (amennyiben nem működik a link, vagy az alábbi beágyazás, az Apple hivatalos csatornájára kell rákeresni a videómegosztón).

Ami a termékeket illeti, az iPhone 13 kapcsán főként fotós-videós finomhangolásokra és (talán) kisebb szenzorszigetre  számíthatunk, az Apple Watch Series 7 és az AirPods viszont teljesen új formát ölthet. Ha részletesebben is érdekelnének a várható újdonságok, ezt a cikkünket érdemes elolvasni.   

A Mac és az iPad rajongóinak viszont valószínűleg várniuk kell, a Bloomberg értesülései szerint ugyanis az Apple folytatja a tavaly elkezdett hagyományt, és egy későbbi műsorban prezentálja a többi üdvöskéjét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.