Hirdetés

Óriási akkut kap a jóárasított Samsung Galaxy M31s



|

Hivatalosan is bemutatkozott a Galaxy M31s, amibe 25 wattos gyorstöltésre képes, 6000 mAh-s akkut szereltek.

Hirdetés

Elárasztották a piacot az olcsó mobilok, és egyre több ezek között az olyan, ami valamivel ki is tűnik a mezőnyből. Itt van például az új Samsung Galaxy M31s, amely az indiai célpiac után globálisan is egyre szélesebb körben elérhető Galaxy M sorozatot erősíti. Az M31 folytatása érkezett most meg, amely 6,5 hüvelykes, full HD+ felbontású Super AMOLED kijelzőt kapott, fúrt kamerával és lapos kialakítással. 

Hirdetés

Az Exynos 9611 chiphez 6 vagy 8 GB RAM és 128 GB tárhely jön hozzá, microSD-foglalat is van. A 6000 mAh-s akkumulátor hatalmasnak számít, a jó hír pedig, hogy van 25 wattos gyorstöltés is, és az adapter jár a készülékhez. 

A 64 megapixeles fő kamerához 12 megapixeles ultraszéles jár, sajnos az 5 megapixeles makró és 5 megapixeles mélységérzékelő itt is csak dísz. A szelfikamera 32 megapixeles, a Galaxy M31s India után pedig majd máshol is kapható lesz. Ott 260 dollárért már lehet ilyet vásárolni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.