Hirdetés

Pénteken újra bemutatkozik az összehajtható Samsung okostelefon



|

Egy szeptember 6-i, IFA-eseményen újra debütál a Galaxy Fold, a kiszállítások szeptember 11-én kezdődhetnek.

Hirdetés

Körülbelül öt hónapja, hogy visszahívta a piacról a Galaxy Foldot a Samsung - az összehajtható mobilok rajongói azóta csak remélhették, hogy végül mégis megjelenik a termék. Úgy néz ki, hogy a várakozásnak vége. Dél-koreai információk szerint a Samsung szeptember 6-án, az IFA kiállításon, egy speciális eseményen újra bemutatja az összehajtható mobilját. 

Hirdetés

A készülék kiszállítása (a hazai piacon mindenképp) szeptember 11-én indul el, Evan Blass pedig úgy tudja, hogy szeptember 27-én válik elérhetővé a boltokban az új modell. A Samsung hivatalosan csak annyit mondott korábban, hogy szeptemberben dobja piacra a Galaxy Foldot. 

A Tizenhelp úgy tudja, hogy a Galaxy Fold csak korlátozott darabszámban lesz elérhető, Dél-Koreában 2500 darabot szórnak szét, szolgáltatónként 300-400 lehet a készlet. Figyelembe véve a horrorisztikus vételárakat, ez nem is csoda. 

A Samsung az eredetileg felmerült problémákat elvileg kivétel nélkül orvosolta, így hamarosan a tesztelőkön a sor, hogy megnézzék, hogyan rakta össze az új modellt a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.