Hirdetés

Pirosban is lesz HTC U 11



|

Renderelt tartalmak alapján fényes piros kiadásban is kapható lesz az HTC következő csúcskészüléke.

Hirdetés

Május 16-án mutatja be az HTC az idei csúcstelefonját, amely elvileg HTC U 11 néven érkezik meg. A gyártó már több kedvcsinálót is kiadott, és mostanra tudjuk, hogy az Edge Sense funkció valóság, vagyis a készülékház oldala érintésérzékeny lesz, különböző funkciókat a kezünkbe adva. 

Hirdetés

A hivatalos bemutató előtt azonban előkerültek olyan renderelt képanyagok, amelyek állítólag a végleges készüléket mutatják. A 91 Mobiles és az OnLeaks által közzétett tartalmak gyári CAD-tervek alapján készültek, és fényes pirosban ábrázolják az HTC U 11-et. 

Bár jobb és bal oldalon a kijelző kerete vékony, fent és alul nem annyira. A készülék alul 8, felül 9,2 milliméter vastag lehet, belül pedig a Snapdragon 835-ös lapkát 6 GB RAM és 128 GB tárhely egészítheti ki (maximum). A 12 megapixeles hátlapi kamerához egy 16 megapixeles előlapi társulna, az akku 3000 mAh-s lehet. 

Az Android 7.1-gyel érkező okostelefont korábban HTC Ocean kódnéven emlegették. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.