Hirdetés

Az év egyik slágermobilja lehet a Redmi K30 Pro



|

Snapdragon 865-re épít az új csúcskészülék, amiből Zoom verzió is létezik. Remek ajánlatnak ígérkezik a méregdrága eszközök mezőnyével szemben.

Hirdetés

A Xiaomi sok-sok pletyka után a napokban hivatalosan is bemutatta a Redmi K30 Pro és K30 Pro Zoom csúcsmobilokat. Ezek egyébként közel ugyanazt tudják, és a lényeg, hogy a prémium mobilok tudását és hardvereit kapjuk meg, de jóval 1000+ euró alatt. Mindkét mobil a Snapdragon 865-ös csúcslapkára épít, 6,67 hüvelykes, 20:9 arányú, 2400 x 1080 felbontású AMOLED-kijelzővel. A képfrissítés 60 Hz-es (a trendektől tehát elmarad, de ezt nem mindenki bánja, hiszen így nem kell megalkudni üzemidő terén), de az érintéseket 180 Hz-en érzékeli a panel. 

Hirdetés

Mindkettő eszközre 20 megapixeles felugró kamera jutott, míg a hátlapra négy szenzor. A fő egység egy 64 megapixeles Sony IMX686, ezt 13 megapixeles ultraszéles, 5 megapixeles makrókamera és 2 megapixeles mélységérzékelő kíséri a sima K30 Prónál. A K30 Pro Zoom a makrószenzort 8 megapixeles, 3x-os optikai zoomos telefotós kamerára cseréli. Optikailag csak itt stabilizálták továbbá a fő kamerát. A sima K30 Pro makrókamerája ugyanakkor telefotós egységként is viselkedik, bár nem tudni, milyen eredménnyel. 

A kijelző alá került még ujjlenyomat-olvasó, a 4700 mAh-s akku pedig 33 wattos gyorstöltéssel, 63 perc alatt tölt fel teljesen. Még jackcsatlakozó is van. 6 GB RAM és 128 GB tárhely a belépő, mindez 425 dollárnak megfelelő összegért vihető, de több RAM és tárhely is választható. A K30 Pro Zoom 8/128 GB-tól, 537 dollártól indul. Európában jó eséllyel megint más néven jelennek meg ezek a mobilok, hiszen a Redmi K20 Pro például Xiaomi Mi 9T Pro néven jött a régióba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.