Hirdetés

Rejtély, hogy mikor jön a Samsung Galaxy Fold



|

Nincs hivatalos megjelenési dátum, a felhasználók pedig visszakérhetik az előrendelési összegeket.

Hirdetés

Bár eleinte a Samsung eddigi leginnovatívabb készülékének tartották a Galaxy Foldot a tesztelők, hamar előjöttek a minőségi problémák, éppen az összehajtható kijelzővel kapcsolatban. Mivel nem apró kellemetlenségekről volt szó, a Samsung az utolsó előtti pillanatban lemondta az április 26-i megjelenést. Azóta sincs új megjelenési dátum, bár egy kiszivárgott e-mail június közepét emlegette. 

Hirdetés

Időközben azonban a Samsung kiküldött egy e-mailt azoknak, akik előrendelték a készüléket. Ebben szó esik arról, hogy a gyártó jól halad a Galaxy Fold fejlesztéseivel, de új megjelenési dátum még nincs. A befizetett előrendelési összegeket visszaadják, de külön kiemelik, hogy mindez nem jelenti azt, hogy a Galaxy Foldot teljesen elkaszálták. A Samsung az e-mailben a következő hetekre ígéri a konkrétabb információt a megjelenéssel kapcsolatban. 

Aki nem kéri a pénz-visszatérítést, az automatikusan megkapja akkor, ha a hónap végéig a Samsung mégsem tudja teljesíteni a kiszállításokat. Ilyenkor az előrendeléseket is lemondja a Samsung, bár a felhasználó külön kérheti, hogy maradjon benne a sorban, és hamarabb kapja meg az eszközt a későbbre tolódó megjelenés után.

Amennyiben a Samsung nem tudja időben piacra dobni a Galaxy Foldot, akkor nagy lehetőséghez jut a Huawei és a nyáron érkező Mate X. Feltéve, hogy nem lesznek azzal is minőségi problémák. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.