Hirdetés

Rendhagyó módon szól a Sony Xperia Ear Duo vezeték nélküli fülhallgatója



|

Az új fülhallgató nem csak teljes mértékben vezeték nélküli, a füleinket is nyitva hagyja a külvilág felé - futás közben sem vagyunk veszélyben.

Hirdetés

Egyre több gyártó kínál már teljes mértékben vezeték nélküli fülhallgatókat (olyanokat, amelyeknél a jobb és a bal oldal sincs összekötve). A Sony Xperia Ear Duo megoldása azonban nem csak teljes mértékben vezeték nélküli, más módon is rendhagyó. 

Hirdetés

Nem ad ugyanis mély audioélményt - a füleinket nyitva hagyja a külvilág felé, vagyis miközben zenét vagy podcastot hallgatunk, a környezetünkben lévő hangokat is érzékeljük. Ez kifejezetten előnyös azoknak, akik futás, biciklizés vagy más hasonló tevékenység közben hallgatnak zenét, és nem akarják, hogy például elüsse őket egy autó, mert a zenétől nem hallották annak közeledését. Mindez persze azt is jelenti, hogy egy zsúfolt irodába már nem feltétlen jó választás az Xperia Ear Duo. 

A 280 dolláros fülhallgató mindenesetre tavasztól kapható, 4 mikrofont tartogat, és csökkenti a szélzajt és a visszhangokat. Mindkét oldali fülhallgató 10,6 grammos, az akkuk mérete 56 mAh. Az Android 5.0-től és az iOS 10-től fölfelé minden rendszert támogat az eszköz, amely IPX2-es vízvédelemmel rendelkezik (nem gond az izzadtság). 

Az ígéretek szerint 4 órányi zenehallgatási és 2,5 órás beszélgetési idővel lehet számolni. A tok 740 mAh-s, és többször feltölti a fülhallgatókat. 7 perc töltés egyenlő 1 óra zenehallgatással. A mozgásérzékelő szenzorok mellett érintőpad is van mindkét oldalon. A Siri és a Google Assistant egyaránt támogatott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.