Hirdetés

Rövid ideig Elon Musk volt a Twitter panaszvonal



|

Viccesen bedobta, hogy ő a panaszvonal, őrült mennyiségű üzenet volt a reakció.

Hirdetés

Elon Musk, aki előszeretettel kommunikál mémeken keresztül, és kifejezetten viccesnek is gondolja magát (persze csak addig, amíg nem belőle űznek gúnyt), szerdán a profilján egy üzenetben azt írta, most ő a Twitter panaszvonala, szóval a tweet alá jöhet minden visszajelzés, gond és gondolat a közösségi oldallal kapcsolatban.

Talán senki nem lepődik meg, ha eláruljuk, percek alatt követhetetlenné vált a kommentszekció.

Néhány óra alatt, az eredeti tweetre reagálva körülbelül 83 ezer komment érkezett. Ezek között voltak mémek, javaslatok, ordas trollkodások és persze a témához egyáltalán nem kapcsolódó megjegyzések is.

Hirdetés

A legtöbbek által feszegetett probléma természetesen a 8 dolláros árcédulával érkező, mindenki számára elérhető hitelesítési lehetőség volt, amivel komoly dezinformációs kampányokat lehetne a jövőben véghez vinni, ezt a saját kárunkon tanultuk meg. Emellett szóba került a weboldal és az app teljes átalakítása, egyesek a Fleetek visszatérését kérték (a Snapchatre és az Instagram sztorira hasonlító funkció), mások pedig afelől érdeklődtek, hogy miképp állítható meg a korai kopaszodás.

Elon Musk valószínűleg hamar rájött, hogy ez ebben a formában még poénnak sem jó, szóval mindössze egy kommentre reagált, de később azért még írt a témával kapcsolatban. Egy önálló tweetben megjegyezte, a következő hónapokban sok hülyeséget fognak csinálni a Twitternél, hogy kiderítsék, mi az, ami működik, és mire nincs szükség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.