Hirdetés

Lenyűgöző külsővel támadhat a Samsung Galaxy Fold 2



|

A 7,6 hüvelykes méretű belső kijelző 120 Hz-es képfrissítést kaphat a következő összehajtható Samsung okostelefonban.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Fold az utóbbi idők egyik legizgalmasabb okostelefonja volt, sajnos azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hiszen sérülékeny volt a belső, összehajtható kijelzője, maga a formátum pedig még nem nevezhető kiforrottnak. Ez persze nem meglepő egy első-generációs terméknél, a jó hír pedig az, hogy az utód már sokkal jobb lehet. Vannak is szivárgások a Galaxy Fold 2-ről, amely sok fronton erősíthet. 

Hirdetés

A Samsung a Galaxy Z Flipből megismert UTG védőüveget használná a a Galaxy Fold 2 belső kijelzőjén, persze egy réteg műanyag védelemre ezen is szükség lesz. Ezt viszont fejlesztik, így jobb lehet, mint a kagylóformájú készüléken. Ráadásul a Galaxy Fold 2 akár még az S Tollat is támogathatja. 

A belső panel ezúttal 7,6 hüvelykes, 2213 x 1689-es felbontású és 120 Hz-es képfrissítésű lesz, a külső kijelző pedig 4,6-ról 6,23 hüvelykesre nő, és végre beteríti az előlapot. Így a Samsung gyakorlatilag mindent orvosolna, amire az első modellnél panaszkodtak az emberek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.