Hirdetés

Ultravékony védőüveget kaphat a Samsung Galaxy Fold 2



|

UTG kijelzőt kaphat a következő összehajtható Samsung mobil, vagyis ultravékony védőüveg lesz a képernyőn.

Hirdetés

Egy ideje már halljuk, hogy a Samsung a Galaxy Fold 2-nél egy teljesen új kijelzőtechnológiára válthat. Mivel a fejlesztések már tartanak, ezért jelentős mennyiséget is rendelt a gyártó, és egy európai szabadalom is árulkodott most a tervekről. 

Hirdetés

Az új összehajtható réteg neve UTG lesz, vagyis ultravékony üveg. Ezt rengeteg típusú kijelzőre és elektronikai eszközre lehet ráhúzni, de elvileg a Galaxy Fold 2 képernyője kapja majd meg. Így az eredeti Galaxy Fold egyik legnagyobb hibáján javíthatnak, vagyis az utód sokkal strapabíróbb lehet. 

Az UTG-s kijelzők jobban ellenállnak majd a karcoknak, és mivel technikailag üvegről van szó, ezért extra védőrétegre sem lesz szükség. Az ultravékony védőüveg olyan vékony lehet, mint egy emberi hajszál. 

Persze hátrányok itt is vannak: az ilyen képernyőt nehéz és drága dolog gyártani, ennek ellenére az új Galaxy Fold 2 olcsóbb lehet az első modellnél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.