Hirdetés

Gigantikus lesz a Samsung Galaxy S11+ akkumulátora



|

Az eddigi legnagyobb akkut építi be a Samsung: 5000 mAh-s lesz a Galaxy S11+ energiaforrása.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S11+ készülékre még várnunk kell egy darabig, azonban a szivárgásokból egyre több van. Legutóbb az derült ki, hogy mekkora energiaforrás kerül a legnagyobb modellbe. 

Hirdetés

A Samsung az eddigi legnagyobb akkumulátort veti be, így az energiaforrás 5000 mAh-s lesz. Még a Galaxy S10 5G-be is csak 4500 mAh-s volt az akku. 

A SafetyKorea oldalára állítólag már a konkrét, EB-BG988ABY modellszámú akkumulátor fotója is felkerült. Az akkut a Samsung SDI maga fejlesztette Vietnamban, és akár a 45 wattos gyorstöltést is támogathatja (bár más források 25 wattról beszélnek).

A hatalmas akkura persze szükség is lesz, ugyanis ha tényleg 6,9 hüvelykes lesz a Galaxy S11+ kijelzője, akkor az minden eddiginél több energiát igényel majd. A fogyasztás kérdésen pedig az 5G sem segít majd.  

A Galaxy S11+ állítólag 120 Hz-es kijelzőt és 108 megapixeles fő kamerát kaphat, bár egyre több szakértő hangoztatja, hogy ez utóbbi inkább átok lenne a lassú és erőforrás-igényes feldolgozás miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.