Hirdetés

A koronavírust okolják a Samsung Galaxy S20 mobilok gyenge eladásai miatt



|

A szakértők szerint a következő hetekben még javulhatnak a három Galaxy S20 okostelefon eladásai.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S20-as szériája Dél-Koreában már kapható, azonban különböző okok miatt a kezdeti eladások nem olyan magasak, mint amire a Samsung maga számított mindeddig. A The Korea Herald szerint a gyártó 70 800 darab Galaxy S20 szériás készüléket tudott eladni a hazai piacán csütörtökön, ami jóval alacsonyabb mennyiség, mint a Galaxy S10 és a Galaxy Note 10 sorozatok nyitánya. Azokból az első napon 140 000 és 220 000 darabot sikerült eladnia a vállalatnak. 

Hirdetés

A dél-koreai telekomcégek azon a véleményen vannak, hogy az eladásokat a koronavírus hatásai vetették vissza, ugyanis jóval kevesebb ember hajlandó a boltokba látogatni. Emellett okolják még az új csúcsmobilok magas árát és a vártnál kevésbé vonzó akciókat. 

Hazánkban a legkisebb Galaxy S20-as modell vételára  324 990 forint, míg a Galaxy S20+ már 359 990 forintba kerül. Aki 5G-s modellt akar, annak 394 990 forintot kell fizetnie, de akár be is ruházhat egy 484 990 forintos Galaxy S20 Ultrára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.