Hirdetés

Tényleg ultravékony védőüveget kap a Samsung Galaxy Z Flip



|

Már az "ártakarékos" Galaxy Z Flipnél megoldhatja a Galaxy Fold nagy problémáját a Samsung: a műanyag képernyőbevonatot ultravékony védőüvegre cseréli.

Hirdetés

Az összehajtható okostelefonok egyik legnagyobb gondja az, hogy műanyag kijelzővédő bevonattal látják el őket. Ez nagyon könnyen sérül, de szükségszerű, hiszen üveggel nem tudják megoldani a panel védelmét ebben a formátumban. Mindez azonban már múlt idő, mivel a Samsung előállt az ultravékony, hajlítható védőüveggel. Erről régóta pletykálnak, és úgy néz ki, az "olcsóbb" Galaxy Z Flipben debütál. Azt persze senki sem tudja, mennyire lesz törékeny.

Hirdetés

Max Weinbach és Ice Universe mindketten megbízható szivárogtatók, és azt mondják, a Samsung már ilyen védőüveget használ a következő összehajtható mobiljánál. Középen ráadásul beépített "gyűrődés" is van a képernyőben, a tippek szerint a hosszú távú strapabíróság érdekében. 

Az előlapra egy 1 hüvelykes képernyő kerül majd az állapotjelző információk leolvasásához és a szelfizéshez. Az ujjlenyomat-olvasót oldalra helyezik, a 3300 mAh-s akku pedig 15 wattos töltést támogat. A motorháztető alá Snapdragon 855 chip és két 12 megapixeles kamera kerül. Minden infó kiderül február 11-én, a Samsung következő nagy rendezvényén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.