Hirdetés

Selena Gomez most neked is 2 hónap ingyen Apple TV+ előfizetést ad ajándékba, ne maradj le róla!



|

Gyakorlatilag semmit sem kell tenned a két hónapnyi ingyenes előfizetésért, pár kattintás választ csak el tőle.

Hirdetés

Ha mostanában terveztetek előfizetni az Apple TV+-ra, akkor azonnal dobjátok el a bankkártyát, ugyanis egy remek ajánlatot tudunk mutatni. Selena Gomez ugyanis végtelenül kedves módon szeretné promózni tegnap óta az Apple TV+-on elérhető dokumentumfilmjét, a Selena Gomez: My Mind & Me-t: ingyen előfizetést ad hozzá ajándékba.

Nem is kell mást tennetek, mint ide kattintva bezsákolni a két hónapnyi ingyen előfizetést (plusz alapesetben egy extra 7 napos ingyen próbaidőszakot), és már mehet is a mozizás. Nem árt persze az automatikus megújítást kikapcsolni, ellenkező esetben 2023. január 12-án már megérkezik az első levonás a számlátokról. Az Apple TV+ egyébként havi 2790 forintba kerül.

Hirdetés

A platformon sok egyéb érdekes tartalom mellett olyan szériákat lehet nézni, mint a Ted Lasso, a See, az Alapítvány, a Rossz nővérek, a Különválás, a The Morning Show, vagy épp a For All Mankind.

Vagy akár a Selena Gomez: My Mind & Me doku:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.