Hirdetés

Sokak által igényelt változást hozhat az iPhone 15 Pro Max



|

Új renderek árulkodnak a következő generációs iPhone dizájnjáról.

Hirdetés

Az évek során megszokhattuk, hogy a bemutatásra váró iPhone-okról már hónapokkal korábban szivárogni kezdenek az információk, az iPhone 15-sorozat esetében viszont még az átlagosnál is nagyobb lendülettel érkeznek a leleplezések.

Néhány napja az alapmodell iPhone 15 bukkant fel két állítólagos fotón, míg valamivel korábban a 6,1 hüvelykes iPhone 15 Pro CAD-fájljai árulkodtak a csúcsváltozat dizájnjáról. A jelek szerint végül a 6,7 hüvelykes Pro Maxre sem kellett sokat várni, ezúttal ugyanis erről szól a fáma.

Hirdetés

A legfrissebb szivárgást az ismert névnek számító IceUniverse szállította, aki a Twitteren osztotta meg, hogy értesülései szerint miként is fog kinézni az iPhone 15 Ultra néven is emlegetett zászlóshajó. Az eddigi pletykákkal egybevág, hogy a készülék USB-C bemenettel, keskenyebb kávákkal és lekerekített élű titán kerettel érkezik, amelyen egy érintésérzékeny felület helyettesíti a megszokott hangerő állító gombokat.

Mindez pedig a telefon méreteit is befolyásolja majd, amiről IceUniverse egy külön poszttal is jelentkezett, vizuálisan és számokkal is ábrázolva a különbséget. Ha hihetünk a leaker értesüléseinek, az iPhone 14 Pro Maxhez képest a 15 Pro Max/Ultra 0,84 mm-rel alacsonyabb, 0,87 mm-rel keskenyebb és 0,4 mm-rel vastagabb lehet.

A vastagodás viszont csak magára a készülékházra igaz, míg a hátlapi kameraszigetet is beleszámítva már 0,19 mm-es csökkenéssel számolhatunk. Ennek oka, hogy a cupertinóiaknak állítólag sikerült 0,59 mm-rel alacsonyabbra faragniuk a kamerákat közrefogó felület kitüremkedését, aminek sokan örülhetnek, hiszen az elmúlt években gyakran képezte panaszok tárgyát a kommentszekciókban az egyre csak hízó kamerasziget.

Az iPhone 15 Pro Max/Ultra esetében a Huaweinél már látott periszkópos képalkotó bevezetése teheti lehetővé a fogyókúrát, tavaly nyáron legalábbis ezt jósolta egy másik közismert szivárogtató, Ming-Chi Kuo.  Persze mint mindig, most is le kell szögezni, hogy csak pletykákról van szó, de azt is fontos megjegyezni, hogy IceUniverse friss információi összességében egybevágnak a korábbi értesülésekkel.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.