Hirdetés

Szavazz: milyen operációs rendszert használsz?



|

A Windows különféle kiadásaitól a Linuxon át a macOS-ig számos operációs rendszer fut világszerte laptopokon és asztali gépeken. A tiéden melyik?

Hirdetés

Egy friss elemzésből megtudhattuk, hogy a világ számítógépeinek hány százalékán fut Windows XP. A korosodó operációs rendszer már rég nem tartozik az élvonalba, de felhasználók milliói továbbra sem kívánják nyugdíjazni. Ezzel párhuzamosan a többi OS 2020 augusztusi részarányáról is lehullott a lepel, így kiderült, hogy veszélyezteti-e bármelyik konkurens a Microsoft egyeduralmát a piacon, vagy sem.

Hirdetés

Természetesen furdalja oldalunkat a kíváncsiság, hogy olvasóink szokásai besimulnak a nemzetközi trendbe, vagy épp ellenkezőleg, valóságos szigetet képeznek azzal, és jóval nagyobb arányban használnak alternatív operációs rendszereket, esetleg korábbi Windowsokat.

Gondoltunk arra is, akinek a felkínált válaszopciók egyike sem felel meg, ő kifejtheti kommentben. És az sem kizáró ok, ha valaki nem szeretné megosztani senkivel, mit futtat a gépén, csupán a voksolás állásra kíváncsi. További szószaporítás helyett inkább át is adnám nektek a terepet, hogy szavazhassatok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.