Hirdetés

Szeptemberben érkezik az új Apple iPhone SE



|

Az Apple állítólag nem véglegesítette a készülék terveit, így az csak szeptemberben jelenhet meg.

Hirdetés

Egy ideje minden tele van a 2018-as iPhone SE renderelt képeivel, amit a kiegészítők gyártásával foglalkozó Olixar szivárogtatott ki a Mobile Fun oldalán keresztül. Most azonban újabb hírek is vannak a kompakt iPhone-ról. 

Hirdetés

Számos kiegészítőgyártó állítja ugyanis azt, hogy az Apple még nem kezdte el az iPhone SE (2018) sorozatgyártását - emiatt pedig lehetetlen lesz a második negyedévben piacra dobni az újdonságot. 

Ami azt illeti, az Apple állítólag még nem is véglegesítette a készüléket. Nem döntöttek arról, hogy legyen-e rajta TrueDepth kamera, szenzorsáv, keret nélküli kijelző vagy Face ID. Pedig az Olixar képein ezek mind adottak. 

Bár nem tudni, hogy az új iPhone SE modern dizájnt kap vagy pedig marad az iPhone 5S külsejénél, az már biztos, hogy a hátlapja üveg lesz, és vezeték nélkül is tud majd tölteni. 

Egy üveggyártó szerint az Apple olyan üveget kér, amelyen a szenzorsávnak van kivágása, a Touch ID-nak viszont nincs. Ilyen kép a kínai Weibón is megjelent, és passzol az Olixar sztorijához. 

A kínai értesülések szerint az iPhone SE (2018) szeptemberben, az iPhone 9, az iPhone XS és az iPhone XS Plus mellett mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.