Hirdetés

Szeptemberben kivonják a forgalomból a klasszikus Facebookot



|

Remélhetőleg mindenki elégedett a Facebook új, modern kezelőfelületével, szeptembertől ugyanis már csak ez használható.

Hirdetés

Több mint egy éve már annak, hogy Mark Zuckerberg először megmutatta a Facebook webes felületének új kinézetét. Egy ideje ezt már lehet aktívan használni, sőt, ami azt illeti, május óta ez az alapértelmezett dizájn. Aki viszont ragaszkodott a régi kezelőfelülethez, az eddig tetszés szerint visszaválthatott arra. A Facebook egyik támogatói oldala azonban elárulta, hogy a hagyományos kialakítás hamarosan örökre nyugdíjba megy. 

Hirdetés

Idén szeptembertől ugyanis már nem lesz lehetőség arra, hogy valaki visszaállítsa a klasszikus Facebookot, a régi kezelőfelület és téma a kukába kerül. 

Korábban a Facebook a mobilos kinézet megújítására koncentrált, most azonban készen áll arra, hogy nagy erőkkel dugja a felhasználók orra alá az olyan szolgáltatásait, mint a Watch, a Gaming, illetve az egyre több problémát okozó Groups (ez utóbbi rengeteg összeesküvés-elméletekkel foglalkozó vagy szélsőséges csoport tanyája). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.