Hirdetés

Szétszedték az iPhone 12-t, kiderült, mekkora az akkuja



|

Darabokra szedték az Apple új iPhone 12 mobilját, így újabb bizonyíték van az akku kapacitására is.

Hirdetés

Pénteken kezdődik az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro forgalmazása, a Century Weifeng Technology azonban már ezt megelőzően megmutatta, hogy milyen belülről a 6,1 hüvelykes Apple mobil "olcsóbb" kiadása. A szétszedős videóban az iPhone 11-gyel hasonlítják össze az iPhone 12-t, és több eltérést is találnak. Az alaplap például nagyobb az új mobilban, többek között az extra chipet igénylő 5G miatt. 

Hirdetés

Az 5G-s modem egyébként egy Qualcomm X55, de saját 5G-s antennadizájnnal. Az alaplap pedig hiába nagyobb, maga az iPhone 12 kisebb lett, az OLED-kijelző ugyanis vékonyabb, a Taptic Engine pedig összement.

Sajnos az akkumulátor is, a kapacitása konkrétan 15 százalékkal kevesebb az iPhone 11-hez képest, 2815 mAh-s. Az első tesztek szerint érezni lehet a visszalépést az üzemidőben, 5 nm-es SoC ide vagy oda. Cserébe az iPhone 12 11%-kal laposabb és 16 százalékkal könnyebb, mint az iPhone 11. 

A hátsó panelen egyébként a MagSafe mágneses alkatrészei is láthatóak, ezek segítségével csatlakoznak olyan könnyen a MagSafe-képes tartozékok és a vezeték nélküli töltő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.