Hirdetés

Szoftverfrissítés aktiválja majd az eSIM-et az új iPhone-okban



|

Az iOS 12 egyik jövőbeli frissítése teszi majd dual-SIM-képessé az Apple legújabb iPhone készülékeit.

Hirdetés

A héten bemutatott új iPhone készülékek mindegyike dual-SIM-képes. A legtöbb piacon ez azt jelenti, hogy a normál SIM-kártyát egy eSIM egészíti ki. Ilyen chip van már egyébként az Apple Watch okosórában és iPadben is. Először jelenik meg viszont iPhone készülékben. Normál dual-SIM-es tálcát kizárólag a kínai piac kap. 

Hirdetés

Apró érdekesség viszont, hogy az iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR szeptember 21-én esedékes megjelenésekor az eSIM chip minden egyes modellben le lesz tiltva. Az Apple ezt az iOS 12 egy jövőbeli frissítésével aktiválja, de azt nem tudni, hogy mikor. 

Ha a frissítés megérkezett, akkor az új iPhone-ok dual-SIM-támogatása is él majd, dual standby módban, vagyis a felhasználó választhatja ki az aktív kártyát, míg a másik készenlétben marad. Ennek hála két telefonszámot lehet majd használni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.