Hirdetés

Téged is idegesít, hogy kéretlen értesítésekkel bombáz az Instagram? Így szabadulhatsz meg tőlük



|

Nem érdekelnek Magyarország épp legnépszerűbb reeljei? Ezt könnyen az Instagram tudtára adhatod.

Hirdetés

Minden erejével igyekszik az Instagram az arcunkba tolni a reeleket, avagy az álló formátumú, felfelé lapozható videókat, amiknek koncepcióját egyértelműen és tagadhatatlanul a TikToktól vette át a platform. A hírfolyamban már olykor többször jelennek meg random fiókok reeljei, mint az általunk követett felhasználók posztjai, amik a hirdetésekkel együtt ha nem is használhatatlanná, de szörnyen kellemetlenné teszik az Instagram azon szegmensét, ami miatt anno használni kezdtük. 

Újabban itthon is megjelentek az értesítések, amik már nem csak azt jelzik, ha követetteink új Reels-videót tesznek közzé, hanem arra is naponta felkérnek minket, hogy tekintsük meg a régiónkban épp legnépszerűbb videókat.

Hirdetés

Szerencsére nem nehéz megszabadulni a kéretlen értesítésektől, az alábbi lépéseket kell elvégezni:

iOS és Android

  1. Nyisd meg az Instagram appot (nyilván)
  2. Jobb alul nyomj a profilképedre
  3. Jobb fent keresd meg a három vonalat, és arra is bökj rá.
  4. Válaszd a Beállítások lehetőséget
  5. Itt Értesítések menüpont
  6. Minden értesítést itt kapcsolhatsz ki, de mielőtt körülnéznél: Élő és Reels-videó
  7. Tedd át a pöttyöt a Ki állásba az A legtöbbször megnézett Reels-videóknál és a Nemrég feltöltött Reels-videóknál

Ha konkrétan egy fiók értesítéseit akarod letiltani, akkor nyisd meg a profilt, jobb fent nyomj a csengőre, és válaszd ki, miről szeretnél értesítést kapni (ha mindegyik kapcsoló szürke, semmiről nem fogsz direktben).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.