Hirdetés

Teljes képernyős videókkal frissült az Allo



|

Egyre ügyesebb a Google üzenetküldője, és a teljesítménye is javult.

Hirdetés

A Google az elmúlt időszakban kétszer is frissítette az Allo üzenetküldő alkalmazását. Először a Selfie Clips funkcióval dobta fel a szolgáltatást, amelynek hála mindenki felveheti a saját GIF-képét, majd megoszthatja azt az ismerőseivel. 

Hirdetés

Később az Allo egy újabb frissítést kapott, amely újabb funkciót adott az apphoz. Az üzenetküldő felhasználói ennek hála már teljes képernyőben is nézhetnek videókat, közvetlenül a csevegőben. 

Más újdonság nem volt az új verzióban, azonban a frissítéseket tartalmazó lista megjegyzi, hogy a teljesítményét is javították az Allonak. Ez azt jelenti, hogy valamivel jobb lett üzenetküldésben és -olvasásban az app. 

A legutóbbi verzió egy ideje már letölthető a Google Play Áruházból, ezért aki szeretne egy újabb próbát tenni az Alloval, annak a mostani frissítés jó indok lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.