Hirdetés

Tényleg elkészül a Razer RGB-s okosmaszkja



|

A Project Hazel nem lesz egyike a soha meg nem valósult koncepcióknak, ugyanis a Razer elszánta magát a gyártásra.

Hirdetés

Még januárban, a CES 2021-en mutatta be a Razer a Project Hazelt, ami gyakorlatilag egy RGB világítással feldobott, mindenféle hasznos tulajdonsággal felturbózott maszk. Ez elég kézenfekvő ötlet a koronavírus-járvány kellős közepén, de egy ideig nem volt teljesen biztos, hogy elkezdődhet a kiegészítő gyártása, viszont a vállalat vezérigazgatója nemrég eloszlatta az ezzel kapcsolatos kételyeket.

Min-Liang Tan ugyanis elárulta, hogy a Razer valóban el fogja készíteni a különleges maszkokat, habár az nem derült ki, hogy mikor. A CEO szerint azért született meg ez a döntés, mert a vakcinák ellenére sokan még lehet, hogy hordanának maszkot extra elővigyázatosság gyanánt. A termék pedig azok számára is jól jöhet, akik esetleg olyan országba utaznak, ahol csak kevesen vannak beoltva. Tan szerint egyébként sajnos még sokáig maszkot fogunk hordani.

Hirdetés

A Project Hazel egyébként amellett, hogy mutatós, a várakozások szerint annyira hatékony lesz majd, mint egy N95-ös maszk, valamint a beépített mikrofonnak és hangszórónak hála a beszédet is könnyebben érthetik majd meg a körülöttünk lévők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.