Hirdetés

Itt a pánikgomb a Tinderre a biztonságosabb randikért



|

Megosztja a helyadatainkat a Tinder a megbízható ismerősökkel, de más óvintézkedések is vannak a biztonságosabb randizáshoz.

Hirdetés

A jövőben biztonságosabb lesz Tinderen keresztül ismerkedni, majd randizni. Legalábbis ezt ígérik az új biztonsági funkciók. A digitális randivilág biztonságosabbá tételében a Noonlight segít a Tindernek. Az app megosztja a helyadatainkat azokkal az emberekkel, akiket biztonságos ismerősként kiválasztunk, illetve a randipartner adatait is továbbítja. Van továbbá egy pánikgomb is, amit akkor kell megnyomni, ha valakinek segítségre van szüksége, mert a randin nem érzi magát biztonságban. 

Hirdetés

A Tinder emellett a zaklató vagy félelmet keltő üzeneteket is próbálja követni, gépi tanulássál nézik át a párbeszédeket. Ha a rendszer talál valamit, akkor felugró üzenet kérdezi meg a fogadó felet, hogy zavarja-e az adott üzenet: a külsőt jelentheti ebben az esetben. Az ilyen üzenetek előtt pedig felteszi a kérdést az app, hogy tényleg akarjuk-e továbbítani az üzenetet. 

A Tinder frissítései a trollok lehetőségeit igyekeznek megnyirbálni az online randivilágban, illetve a biztonságot fokozni emellett. Hamarosan valós idejű szelfikkel lehet hitelesíteni a fotókat, mesterséges intelligencia hasonlítja majd össze a szelfit a többi fotóval: a kék pipa mutatja majd, hogy tényleg az van a telefon mögött, aki a fotókon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.