Hirdetés

Tisztít, hűt, bömböl és másol – most akár ingyen is tiéd lehet az Sbox hasznos kiegészítőcsomagja



|

Ütős periféria-pakkokat állítottunk össze az Sbox kínálatából, amiben a fülhallgató, SD-kártyaolvasó és a notebookhűtő mellett kijelzőtisztító szettet is találsz.

Hirdetés

Nagyszerű, ha olyan PC-d van, ami mindenre képes, amire szükséged van, de még többet is kihozhatsz belőle, ha megfelelő körítést is adsz hozzá - na és persze vigyázol is rá egy kicsit. Sokan egy számítógép vásárlás alkalmával nem számolnak az extra, de szükséges kiadásokkal, mint például a karbantartáshoz szükséges szerek, vagy éppen a megfelelő perifériák. Itt mindenkinek az egér és billentyűzet jut elsőként eszébe, pedig számtalan más kütyü is van, ami jelentősen növelheti a felhasználói élményt és adott esetben akár a laptopod teljesítményét is! Az Sbox széles kínálatában számtalan ilyen eszközt találhatsz, amelyek közül mi kétféle csomagot állítottunk össze, amelyeket a nyári akciónk keretében új PC World Max éves előfizetés mellé is választhatsz ajándékba!

Hirdetés

Sbox CS-02 tisztító folyadék + kendő

Nem éppen ebben a kontextusban szokták használni a tisztánlátást, de nem kell túl sokat magyaráznunk, hogy a tiszta, pormentes kijelző áldás. Sokszor észre sem vehető, milyen porréteg képes megülni a kijelzőn, ami ugyebár világításnál alig látszik. Aztán egy alapos tisztítással hirtelen nő a fényerő, szebbek lesznek a színek - sokszor egészen megdöbbentő a javulás.

De nem szabad nekiesni zsebkendővel és mindenféle vegyszerrel a monitor vagy laptop kijelzőjének takarításához: elég egy apró karc és máris végzetes a hibát követtél el. Az ideális választás a mikroszálas kendő, amire kifejezetten kijelzőkhöz készített vegyszert kell spriccelni, majd ezzel letakarítani a felületet. Az Sbox CS-02-es flakon kupakja a szükséges mikroszálas kendőt is tartalmazza, valamint 200 ml-t a nem gyúlékony, biológiai úton lebomló, alkoholmentes tisztítószerből, így sokáig tisztán tarthatod notebookod és/vagy monitorod kijelzőjét. Bónuszként tévéden is nyugodtan használhatod.

Sbox CR-01 USB 3.0 mSD/SD-kártyaolvasó

Nincs is annál bosszantóbb, amikor kezedbe nyomnak egy SD-kártyát, hogy másold le róla a fontos adatokat, képeket, videókat, de rájössz, hogy a laptopod gyártója lespórolta ezt a funkciót, az asztali PC-dhez pedig nem is volt ilyen kiegészítőd. Nos, az Sbox CR-01-es kütyü éppen ebben segít: fogadja az SD és a micro SD kártyákat is, a másik vége pedig egy szimpla Type-A USB port, amit bármely géphez könnyedén csatlakoztathatsz. Drivert, extra szoftvert nem igényel, kezel mindenféle típusú SD kártyát (SD/SDHC/SDXC), így sem kompatibilitási, sem pedig kezelési problémád nem lehet. A kártyaolvasó extrája, hogy USB 3.0 szabványú, vagyis akár az elméleti 5 Gbit/s sebességet is elérheti a fájlmásolás.

Sbox HS-736 fülhallgató

Néha semmi másra nincsen szükség, csak egy szimpla fülhallgatóra, amivel gyorsan és könnyedén kizárhatod a külvilágot, hogy nyugodtan dolgozhass, élvezhesd kedvenc zenédet vagy filmedet, sorozatodat. Az Sbox HS-736-os fülhallgatója épp ezt nyújtja mindenféle csicsa, vagy extrém körítés nélkül. A textilborítású, párnázott fejpántra állítható, fülre helyezhető kagylókat szereltek, amiket megfelelő méretű párnákkal tettek kényelmessé. Mindkét oldalon egy-egy 40 mm átmérőjű hangszóró ontja magából a zenédet, vagyis a hangerővel biztosan nem lesz gondod. A kompatibilitásról nem érdemes túl sok szót ejteni: miután 3,5 mm-es sztereo jack csatlakozása van, az 1,2 méter hosszú kábelével szinte minden eszközödhöz könnyedén hozzákapcsolhatod. Ha mobilodon nincsen már jack, egy filléres Type-C-jack átalakítóval ezt a gondot is megoldhatod (de ezt külön kell beszerezned, vagy egyes mobiloknál a gyártó mellékelte a telefon dobozában).

Sbox CP-19 laptophűtő

A legerősebbnek ítélt gamerlaptop is csupán annyira erős, amennyire hűtési rendszere robosztus. Sajnos a legtöbb notebooknál számolnod kell azzal, hogy amint túlmelegszik a CPU és/vagy a GPU, a rendszer automatikusan csökkenti az órajeleket, feszültségszinteket és ezzel együtt a számítási teljesítményt is. Persze a laptopgyártók igyekeznek minél vékonyabb és könnyebb gépeket készíteni, amit sokszor a hűtési rendszer alultervezésével érnek el. A jó hírünk az, hogy ezen te magad is tudsz segíteni akár utólagosan is.

Az Sbox CP-19 egy speciális laptophűtő, ami 15,6"-os notebook-méretig képes fogadni bármilyen gépet. A két dőlési szögben állítható állvány felső része lyukacsos, ami alatt egy 14 cm átmérőjű, nagy légszállítású (47,35 cfm) ventilátor dolgozik. Ez mindössze 21 dBA zajszinten dolgozik és hűvös levegőt fúj géped aljára. Ez a laptopok 90%-ánál elegendő is arra, hogy a fájdalmas throttling-jelenséget (magas hő okozta lassulás) elkerüld. A gyártó igazán figyelmes volt, ugyanis a működéshez szükséges USB csatlakozó pass-through kialakítású, vagyis ha csatlakoztatod notebookodhoz, azzal nem vesztesz el egy értékes USB Type-A portot.

Akár ingyen is a tiéd lehet!

A PC World Max nyári előfizetői akcióhoz két csomagot állítottunk össze a fent bemutatott termékekből. Mindkét csomag része a tisztítófolyadék a kendővel, valamint az USB 3.0-s kártyaolvasó, ezen felül te választhatsz, hogy a fejhallgatónak, vagy inkább a notebookhűtőnek vennéd nagyobb hasznát. A választott csomagot egyszerűen megszerezheted, mindössze annyi a teendőd, hogy csatlakozol a PC World Max nyári előfizetői akciójához, és itt az ajándékok közül ezt választod. További részletekért olvasd el cikkünket, vagy menj egyenesen erre az oldalra és csatlakozz a PC World Max közösséghez!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.