Hirdetés

Törlesztette egy régi adósságát a YouTube Music



|

Jó eséllyel te is örülni fogsz a zenestreaming-platform új szolgáltatásának.

Hirdetés

Novemberben már nyolc éve lesz annak, hogy az Apple után a YouTube is útnak indította a saját Spotify-riválisát a YouTube Music zenestreaming platform képében, amelyhez a YouTube Premium tagság részeként, vagy valamivel kedvezőbb, havi 1490 forintos áron akár külön is hozzáférést válthatunk.

Habár a videómegosztó gazdag katalógusára épülő szolgáltatását sokan kedvelik, az egyik nagy hiányossága, hogy nem rendelkezik dedikált asztali alkalmazással, így eddig hiányzott a repertoárjából a dalok letöltésének és offline meghallgatásának lehetősége is, ami a mobilos appban már régóta támogatott. A YouTube viszont most végre kapcsolt, és elhozta a megoldást.

Hirdetés

Az asztali aslkalmazást pótolni hivatott webes felület repertoárjába ugyanis végre bekerült a letöltés is, amit először februárban kezdett tesztelni az üzemeltető, a 9to5Google beszámolója alapján pedig az elmúlt napokban szélesebb körben is elérhetővé vált a funkció. Erre egy felugró üzenet figyelmeztet a Könyvtár-fül mellett, a letöltést pedig az albumok oldalán elhelyezett kék, lefelé mutató nyíllal lehet kezdeményezni.

Az offline is behúzott tételek a könyvtárunkban landolnak, ahol különböző szűrési feltételekkel (pl. lejátszási lista, dalok, albumok) kereshetünk is köztük. Fontos megjegyezni, hogy a webes felületen letöltött dalok is beleszámítanak a YouTube korlátozásába, mely szerint egyszerre legfeljebb 10 eszközön tárolhatunk offline számokat, az ilyen zenék pedig automatikusan törlődnek, amennyiben a tárolásukra használt eszköz legalább 30 napon át nem csatlakozik az internetre.

A funkció használatához YouTube Music vagy YouTube Premium tagság szükséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.