Hirdetés

Tovább spórol majd az akkumulátoron az iPhone 13 széria



|

Egy neves elemző szerint helytakarékos és még olcsóbb akkumulátortechnológiát használ majd az iPhone 13 sorozatnál az Apple.

Hirdetés

A híres Ming-Chi Kuo úgy értesült, hogy az Apple az iPhone 13 és az iPhone 13 mini mobilnál biztosan új, úgynevezett soft board akkumulátortechnológiát használ majd azért, hogy az akkumulátor kevesebb helyet foglaljon és egyben olcsóbb is legyen. A technológia elsőként ezekben jelenhet meg az Apple mobiljainál, soft boardot ugyanis eddig kizárólag az iPhone 8 alkalmazott LTE-antennáknál. 

Hirdetés

Ezek a szokásos nyomtatott áramköri lapok helyett flexibilis alternatívák, előnyös választást jelentenek a nagy sebességű, alacsony válaszidejű adatátvitelnél is. 

Arról nincs még hír természetesen - elég korai lenne -, hogy mekkora akkumulátorokat használhat az Apple, csak remélhetjük, hogy nem lesz még kisebb a kapacitás.

Kuo szerint az új technológiából a Career Technology profitál majd, a rendelések 50 százalékát kaphatja meg ez a cég, és mivel kevesebb beszállító lesz, ezek nyeresége is emelkedik majd. A vállalat az AirPods 3 és a mini-LED-es iPad esetében is fő partner lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.