Hirdetés

Előfizetés mellé ajánljuk: Trust Cito10



|

Egyre több a vezetékmentes töltést támogató telefon, viszont csak kevesen használják ki a technológiát. A PC World Gold előfizetőit viszont most meglepjük egy Cito10 töltővel.

Hirdetés

Ami egykor még a sci-fi-filmek kiváltsága volt, az ma már a te otthonodban is hétköznapi tárgy lehet. Ez nem más, mint egy kicsi, dizájnos "szappandoboz", amelyre okostelefonodat rátéve máris töltődni fog annak akkumulátora. Nem kell többé kábelekkel bajlódni, nem használódik el, nem kopik ki az USB-csatlakozó, és érintkezési gondok sem lesznek. A zsinór nélküli töltés igazán hasznos vívmánya a modern technológiának, a Cito10-zel pedig mindezt kényelmesen és könnyedén elérheted.

A legtöbb gyártó által támogatott Qi szabványt használja a Trust Cito10 is, amelynek csúszásgátlóval ellátott felső borítása igazán praktikus. A 86 mm átmérőjű eszköz a telefonod hálózati adapterét használja, microUSB-porton csatlakozik, és használaton kívül nem fogyaszt semennyit sem.

Hirdetés

A Qi 1.2-es szabvány előnye, hogy már a Quick Charge 2.0 szabványt is megkapod, vagyis 10 wattal tölti a kompatibilis eszközöket a Cito10. Ilyen adaptív gyorstöltésre képes már a Samsung Galaxy S7 is, de természetesen az Apple iPhone 8-cal is tökéletesen használható a Trust töltőpadja. A melegedéstől nem kell tartani, ventilátor sincs a Cito10-ben. Talán az egyetlen kifogásunk az lehet, hogy az mUSB-kábel mellől hiányzik a QC2.0-s hálózati adapter.

Szimpatikus a Trust vezetékmentes töltője? Rendkívüli év végi előfizetői akciónk keretén belül most rendkívül kedvező áron beszerezheted, ráadásul a Windows 10 Pro OEM licencét, a Bitdefender védelmét és az Alfawise okos hálózati csatlakozóját is bezsebelheted. További részleteket a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Security Check Required

null

Adatok:

- Qi 1.2 szabvány
- 5 V 2 A és 9 V 2 A töltés
- 10 W gyorstöltés
- mUSB-csatlakozás
- túlfeszültség, túlmelegedés és túláram elleni védelem
- idegentest-felismerés
- 86×86×12 mm
- 58 g
- Forgalmazó: R.A. Trade Kft.
- Ár: 9999 Ft

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.