Hirdetés

Ebben a gaming settben mindent megtalálsz, amire egy játékosnak szüksége lehet - ráadásul nagyon olcsón szerezheted meg



|

Kimondottan játékhoz fejlesztett billentyűzetet, fejhallgatót, egeret és alátétet tartalmaz a Trust GXT 792 Quadrox pakkja, amit akár ajándékba is megkaphatsz a PCW Max év végi előfizetői akciója keretében.

Hirdetés

Akár a megunt perifériáidat szeretnéd új, célirányosan fejlesztett kiegészítőkre cserélni, akár valamelyik szerettedet lepnéd meg hasonlóval, érdemes átböngészned az éves PCW Max-előfizetéshez választható ajándékok lajstromát, mert könnyen meglehet, hogy közöttük lapul az is, amit keresel. Ráadásul az előfizetés részeként korlátlanul hozzáférsz minden tartalomhoz a PCW-n és testvéroldalain, reklámmentességet élvezhetsz, ajándék vírusirtót és más szoftvereket is kapsz, a digitális magazinról nem is beszélve. Viszont amíg ezt az információt emészted, nézzük meg, hogy mit is tud a Trust GXT 792 Quadrox csomag.

Játékhoz ugyebár különösen fontos, hogy aprólékosan megválogatott, lehetőleg minél erősebb számítógépet állíts össze, de ha megfeledkezel a megfelelő perifériaszettről, mondván a fiók mélyén heverő, elavult billentyűzet-egér kombó is megteszi, a játékélmény csapnivaló lesz. A Trust 4-az-1-ben szettje mindent tartalmaz, ami az önfeledt játékhoz szükséges, ráadásul dizájnban is kiválóan passzolnak egymáshoz az egyes perifériák.

Hirdetés

Gamer négyesfogat

A Trust GXT 792-es szettjének legméretesebb tagja a billentyűzet, amely természetesen magyar szitázású gombsapkákat kapott. Ezek alatt membrános technológia garantálja, hogy a véletlenségből ráfröccsent folyadék (praktikusan víz) nem tesz kárt a klaviatúrában. A vagány kinézeten nagyot dob, hogy a gombok alá RGB-világítást is szereltek. A teljes kiosztású billentyűzet megalkotásakor a gamerek igényeit vették figyelembe, így van anti-ghosting, hogy még véletlenül se veszíts el egy meccset csak azért, mert a géped téves gombleütést regisztrált.

A másik fontos periféria az egér, amelybe szintén elrejtettek RGB-világítást, ám talán ennél fontosabb, hogy 200 és 6400 dpi között tetszőlegesen állíthatod az érzékenységét. A főgombok kellőképpen nagy méretűek, az egér oldalát stabilan meg lehet fogni, az érzékenység, világítás és az extra gombok funkciói pedig a windowsos programból beállíthatók. Annak érdekében, hogy az egér talpa ne kopjon el idő előtt és a szenzor is hajszálpontosan dolgozhasson, ajánlott a minőségi egéralátét használata, amit meg is kapsz ebben a szettben, így erre sem kell külön költened.

A szett negyedik tagja a headset, amely a szinte mindennel kompatibilis jackcsatlakozóval kapcsolható gépedhez. A mindössze 244 gramm tömegű, vagányul szögletes, de kényelmesen párnázott fejhallgatóban két darab 50 mm-es hangszóró gondoskodik arról, hogy elementáris erővel szólaljanak meg kedvenc játékaid effektjei. A bal fülkagylóból egy mikrofont is előcsalogathatsz, hogy a csapattársaiddal összehangolt és sikeres támadásokat indíthassatok.

A Trust GXT 792 Quadrox gaming szett mind a négy tagja megkapta a legfontosabb gamerfunkciókat, jól is néznek ki, így tökéletes kezdőcsomagot alkotnak, amelynek bármely játékos nagy hasznát veheti.

Szerezd meg ajándékba!

Az Trust GXT 792 Quadrox gaming szettet a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékba választhatod PCW Max Ultimate éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt ezt a csomagajánlatot választani. Figyelem! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.