Hirdetés

Tudtad, hogy az Excelből is lehet battle royal meccset nyomni?



|

Hamarosan kiderül, ki a táblázatkezelés legnagyobb virtuóza.

Hirdetés

A Microsoft Excel eredeti, akkor még csak Macintoshon elérhető kiadásának 1985-ös megjelenésekor Bill Gates-ék valószínűleg nem is sejtették, hogy mekkora karriert fut majd be a táblázatkezelő, azt pedig végképp nem gondolhatták, hogy egy napon még világbajnokságot is rendeznek majd belőle.

Márpedig 2020 óta már egy ilyen rendezvénysorozaton is izgulhatunk a Financial Modeling World Cup, vagyis a Pénzügyi Modellezési Világbajnokság képében, melynek néhány órán belül a 2023-as döntőjére is sor kerül.

Hirdetés

A délután 1 órakor induló eseményt az alábbi YouTube-linken izgulhatják végig a SZUM- a DARAB- és a többi legendás függvény szerelmesei. A kifejezetten a formabontóbb sportágakra koncentráló ESPN8 keretében közvetített megmérettetés ezúttal egy afféle battle royale-összecsapásnak ígérkezik, amelyben 5 percenként ki fog esni a legkevesebb ponttal rendelkező játékos.

Ami a résztvevőket illeti, összesen 8 Excel nagymester fogja összemérni a tudását Diarmuid Early, Andrew Ngai, Brittany Deaton, Michael Holmes, David Brown, Alana Reid, Isaac Lee és Emilie Williams személyében. És ahogy az egy rendes világkupának kijár, természetesen szakértői közvetítéssel kísérhetjük figyelemmel a cellákon, oszlopokon és sorokon átívelő izgalmakat, amit az Excel-nagyágyú Bill Jelen, vagyis MrExcel, valamint Leile Gharani és Oz du Soleil szállítanak.

Ha tehát nincs még programod ebéd utánra, az Excel Világbajnokság kiváló szórakozást nyújthat, s közben néhány új trükköt is elsajátíthatsz a következő munkanapra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.