Hirdetés

Új képek szivárogtak ki az iPhone 13-ról



|

Egyes források alapján a széria legújabb darabja megújult kameradizájnt kap, de nem fog sokban különbözni az iPhone 12-től.

Hirdetés

Ahogy azt már évek óta megszokhattuk, tovább folytatódik, és valamilyen formában megújul az Apple iPhone szériája. Az iPhone 13-ról eddig nagyon keveset tudni, a hivatalos bemutatóra pedig vélhetően ősszel számíthatunk, így egészen meglepő, hogy egy oldal olyan fotókat tett közzé, amelyeken elvileg az új modell látható.

Ezek alapján meg fog újulni a telefon kamerája, viszont hivatalos forrás nem erősítette ezt meg, tehát kezeljük az információkat érdekes pletykaként.

Hirdetés

A MySmartPrice csapata már korábban is szivárogtatott képeket különböző Apple termékekről, és megbízható forrásnak számít az OnLeaks oldalán. Az új fotók az OnLeaksen nem jelentek meg, viszont a MySmartPrice belsős ipari forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a megosztott 3D renderek valódiak, és így fog kinézni a legújabb 2021-es iPhone készülék.

Az alábbi galériában láthatók a kiszivárogtatott fotók.

Ezek alapján megállapítható, hogy a hármas kamera helyett két, diagonálisan elhelyezett lencse kapott helyet. Emellett a készülék mérete viszont az iPhone 12-höz képest nem változik, 146,7x71,5x7,6 mm-es lesz a telefon.

A MySmartPrice  még hozzátette, hogy a készülék a legújabb iPad Pro modellekhez hasonlóan 120 Hz-es OLED kijelzőt fog kapni, viszont ez csak a drágább iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max esetében lesz így.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.