Hirdetés

Újabb jelentés támasztja alá az iPhone 16 Pro és Pro Max legnagyobb kamerás fejlesztését



|

Jelentős előrelépésről csiripelnek a madarak a képalkotást illetően.

Hirdetés

Hiába van még szűk négy hónap a valószínűleg szeptemberben esedékes bemutatóig, egészen sűrűn záporoznak az iPhone 16-szériával kapcsolatos pletykák, így a napokban több szivárgásról is beszámolhattunk, köztük a négy készülékből álló modellcsalád teljes színpalettájával, valamint az iPhone 16 Pro Max akkumulátorával kapcsolatos fejlesztésekkel és a zászlóshajó csúcsfényerejének megnövelésével.

Most pedig egy újabb jelentés igyekszik tisztázni a képet, amely ezúttal már korábban is elhangzott jóslatokat erősít meg a drágább kategóriában versengő iPhone 16 Pro és Pro Max kamerás fejlesztéseit illetően.

Hirdetés

Az aktuális pletyka forrása egy OvO Baby Souce OvO nevű szivárogtató, aki a kínai Weibo közösségi oldalon jelentette ki, hogy mindkét prémium modell új, 48 megapixeles ultraszéles látószögű kamerával fog támadni. Ez jelentős előrelépés az iPhone 15 Pro és Pro Maxben található 12 megapixeles ultraszéles látószögű képalkotóhoz képest, a gyakorlatban pedig nemcsak a felbontást, hanem a kedvezőtlen fényviszonyok mellett történő fotózást is magasabb szintre emelheti.

A forrás mindemellett azt állítja, hogy az iPhone 16 Pro Max elsődleges kamerája egy módosított, továbbfejlesztett Sony IMX903 szenzoron alapul majd, míg a normál Pro-kiadás megmarad az iPhone 15 Pro modellekben használt IMX803-as érzékelőnél. Az iPhone Pro Maxet illetően már januárban is olvashattunk az IMX903-as szenzorról, a 48 megapixeles ultraszéles kamerákról pedig egy nevesebb elemző, Jeff Pu még tavaly nyáron írt, így ha a OvO Baby Souce posztja eltérő forrásokon alapul, alátámasztani látszik ezeket a korábbi pletykákat.

A szivárgások piacán persze még azok a fejlesztések sem garantáltak, amiket többen is megénekelnek, így kezeljük ennek megfelelően az olvasottakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.