Hirdetés

Újabb kiszivárgott képeken a Samsung Galaxy S24 széria



|

A bemutatásra váró széria minden képviselője megmutatja magát a gyári rendereken.

Hirdetés

A telefonos kínálat csúcsát képviselő Galaxy S-széria esetében a Samsung következetesen kitart a január-február környékére időzített leleplezések mellett, így valószínűleg már csak pár hét választ el minket a soron következő bajnokok, vagyis az S24, az S24+ és az S24 Ultra megvillantásától.

Ahogy azt a koreai márkától megszokhattuk, a hivatalos bemutatóhoz közeledve szinte minden kiszivárgott az újdonságokról, legutóbb az összes gyári specfikáció és képek formájában. A cég szorgosan igyekszik eltüntetni a fotókat (a szivárgást szállító poszt tartalmát a Samsung kérésére időközben eltávolították), de most egy másik forrás is S24-rendereket közölt.

Hirdetés

Az aktuális képadagot a rutinos szivárogtatónak számító Arséne Lupinnak köszönhetjük. A Samsung ugyan azóta az ő X-bejegyzéséből is töröltette a képeket, az internet népe viszont megőrizte őket, így az alábbi galériában most szabadon lapozgathattok az S24-et, az S24+-t és az S24 Ultrát ábrázoló promóciós anyagok között.

Ahogy azt az előző szivárgás idején is írtuk, az új készülékek Európában ismét a Samsung saját fejlesztésű Exynos 2400-as processzorával kerülnek boltokba a Snapdragon 8 Gen 3 helyett, eltérő (6,2; 6,7; 6,8 hüvelykes) kijelzőméretekkel, 8-12 GB memóriával és 128-512 GB tárhellyel. A legtöbbet természetesen ezúttal is az S24 Ultra nyújtja majd, amely a gyártó 200 megapixeles fő kamerájával  és egy 5000 mAh-s, Super Fast Charging 2.0-kompatibilis akkumulátorral támad.

Az eddigi szivárgások alapján az S24-sorozat hivatalos bemutatója január 17-én esedékes, maga a gyártó viszont még nem harangozta be a dátumot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.