Hirdetés

Ütős lesz a Redmi csúcsmobil



|

Tripla kamerát, képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót és jackcsatlakozót is ígér a Redmi közelgő csúcskészüléke.

Hirdetés

Mióta a Redmi önálló márkaként indult el a piacon, azóta a Xiaomi számos okostelefont dobott piacra ezen keresztül is. A Redmi 7, Redmi Go, Redmi Note 7 és Redmi Note 7 Pro azonban mind a közép- és belépőkategóriás célozzák meg. Hamarosan érkezik a Redmi csúcsmobil is. 

Hirdetés

Korábban ezt Redmi X néven emlegették, de a cég ügyvezetője elárulta, hogy más lesz a készülék neve. Más érdekességeket is megerősített továbbá a kínai közösségi oldalakon. 

Az egyik jó hír, hogy a Redmi csúcskészüléken lesz 3,5 milliméteres jackcsatlakozó. A Redmi a fiatalokat célozza, és a visszajelzések szerint ők értékelik, ha használhatják ezt a csatlakozót (bár valószínűleg ez mindenkire igaz...). A Redmi készülékekről ráadásul sosem hiányzik a jackcsatlakozó. 

Szintén jó hír, hogy az eszköz hátlapjára tripla kamera kerül. A 48 megapixeles fő szenzort egy ultraszéles és egy telefotós megoldás egészíti ki, éppen úgy, mint a Xiaomi Mi 9-nél. 

Az új okostelefonba kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót, NFC-t és nagy akkut is építenek. Az SoC természetesen egy Snapdragon 855 lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.