Hirdetés

Végre szabadabban válaszolhatsz a Twitteren



|

A válaszok 140 karakteres hosszába többé nem számítanak bele a felhasználónevek.

Hirdetés

A Twitter módosításainak köszönhetően a felhasználónevek többé nem számítanak bele a 140 karakteres válaszokba. A mikroblog több hónapnyi tesztelés után állt elő az újítással, bár a tesztidőszak alatt sokan panaszkodtak rá, hogy az új dizájn zavaró. 

Hirdetés

Sokan panaszkodnak majd arra is, hogy ha egy válaszban egynél több ember lesz megemlítve, akkor a Twitter elrejti a neveket - azok csak akkor látszanak, ha az egeret egy hivatkozás fölé visszük. 

A Twitter célja az, hogy az átalakításokkal többet fejezhessünk ki 140 karakterben. Mindez a folytatása a tavalyi kezdésnek, amelyben a csatolmányokat (fotók, GIF-ek, stb.) kivették a 140 karakterből. 

Mostantól amikor egy tweetre válaszolunk, az illető neve a tweet fölött jelenik majd meg. Ha több is van, csak egyet ír ki a rendszer, és így nem rondít bele sok felhasználónévvel az üzenetekbe. 

A gond az, hogy az olvasás és a tartalom néha csak a felhasználónevekkel együtt fest teljes képet. Az, hogy egy külön link alá rejtik az információt, sokakat zavar, a The Verge és a Re/code szerkesztői is ellenzik például az újítást. 

A Twitter szerint a tesztek azt bizonyították, hogy az új dizájn mellett az emberek többet válaszolnak - tehát lehet, hogy a módosítások csak az igazi "függőket" zavarják majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.