Hirdetés

Vékony lesz a Sony Xperia XZ3



|

A szivárgások szerint laposabb okostelefonra számíthatunk, dupla hátlapi kamerával.

Hirdetés

A Sony továbbra is nagyjából félévente dobja piacra az újabb és újabb zászlóshajóit. Így lesz ez most is, a szivárgások szerint ugyanis hamarosan megérkezik az Xperia XZ3. Az Xperia XZ2-es jelenlegi csúcsmodell még a februári MWC-n mutatkozott be. 

Hirdetés

A japán szivárgások már a specifikációkat is közölték. A kijelző elvileg ugyanaz lesz, mint ami az XZ2-be is került, ugyanakkor maga a készülék laposabbnak és könnyebbnek ígérkezik. Több RAM is kerül bele, ráadásul dupla hátlapi kamerarendszert kap, pontosan azt, ami az Xperia XZ2 Premiumban is van. 

Míg az Xperia XZ2-nek egyetlen 19 megapixeles, f/2.0 rekeszértékű hátlapi kamerája van, addig az Xperia XZ3-ba már egy 19 megapixeles, f/1.8-as rekeszértékű szenzor kerülhet. Ezt egy 12 megapixeles, f/1.6-os lencse egészítené ki. Frissül az előlapi kamera is, ami 13 megapixeles lesz. Elvileg szintén ugyanaz, amit az Xperia XZ2 Premium rejt magában. 

Az új zászlóshajó 4 helyett már 6 GB RAM-ot kap, illetve egy kicsivel nagyobb akkumulátort. Remélhetőleg az augusztus 31-én kezdődő IFA kiállításon minden kiderül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.