Hirdetés

Villámgyors lesz az iPhone 8 3D-s arcfelismerése



|

Egy másodperc milliomod része alatt ismer majd fel minket az iPhone 8.

Hirdetés

Az iPhone 8 a várakozások szerint szakít az ujjlenyomat-olvasóval, ehelyett 3D-s arcfelismerés segítségével oldja fel majd a rendszer zárolását. Egy belsős információ alapján az arcfelismerő nagyon gyors lesz, egy másodperc milliomod része alatt feloldja a készüléket. 

Hirdetés

A Samsung Galaxy sorozata volt az első, amely a szélesebb körben elérhető készülékeken bevezette az íriszfelismerést. A technológia jelenlegi sebessége és pontossága azonban még nem tökéletes, éppen ezért az ujjlenyomat-olvasó is ott van az eszközökön. 

Az iPhone 8 előlapjára többé nem fér el a Touch ID, a hátlapra pedig nem szívesen tenné az Apple, ezért teljes váltás várható a 3D-s szkennelésre (a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasók egyelőre nem működnek jól). 

Az új iPhone elvileg 3D-s szenzorokat kínál majd az előlapon és a hátlapon is az Apple új AR-platformjához. 

A mostani jelentés szerint az iPhone 8-nak nem lesz lekerekített kijelzője, az AMOLED panel lapos lesz. Más szóval nem hasonlít majd a Galaxy S8-ra, bár a kijelző keret nélküli lesz. 

A szeptemberi bemutatón az iPhone 8-at az iPhone 7S és az iPhone 7S Plus kísérheti, az Apple Watch 3-mal egyetemben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.