Hirdetés

Okostelefonok millióin állt le a WhatsApp



|

Leszámolt a régebbi operációs rendszerek támogatásával a Facebook tulajdonában lévő app.

Hirdetés

Okostelefonok millióin szűnt meg a WhatsApp üzenetküldő támogatása, miután a Facebook tulajdonában lévő app már eltávolodik a régebbi operációs rendszerektől. A legrégebbi amit kezel, az innentől kezdve az iOS 9 és az Android 4.0.3, valamint a KaiOS 2.5.1. Mindez azért a többséget nem érinti, hiszen a legtöbben ezeknél már újabb rendszert futtató mobilt használnak. 

Hirdetés

A Google utoljára tavaly májusban frissített statisztikái szerint 2,5 milliárd androidos eszköz 0,3 százalékán futott még Android 2.3.7, vagyis 75 millió készüléken. Azt nem tudni, hogy mennyi iOS 8-as készülék van. 

A WhatsApp használatára megoldás az operációs rendszer frissítése, ha ez nem lehetséges, akkor sajnos új készüléket kell vásárolni a WhatsApp használatához. Minderre a biztonság fokozása miatt van szükség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.