Hirdetés

Már nem teszik tönkre a wifit a Google eszközei



|

Bámulatos, mire képes egy jó javítás, ami a féltéglává vált kütyüket visszahozza az életbe.

Hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy egyes Google-eszközök sajnálatos módon képesek annyira leterhelni a routereket, hogy azok a könnyebb megoldást választják, és inkább összeomlanak, melynek következtében megszűnik a vezeték nélküli hálózat. Márpedig ez így, a 21. században elég nagy érvágás. 

Hirdetés

A gigacég természetesen nem nézte karba tett kézzel, hogy a vásárlói internet nélkül senyvednek, miközben azokat az eszközöket sem tudják használni, melyeket tőle vásároltak, ezért cselekvésre szánta el magát, ami egy Androidos frissítés képben manifesztálódik, és neki köszönhetően végre helyreáll a világ egyensúlya. 

"Bizonyos szituációkban egy hibának köszönhetően az Androidos telefonok Cast szoftvere tévesen nagy mennyiségű hálózati forgalmat generál, ami lelassíthatja, vagy időszakosan leállíthatja a Wi-Fi hálózatot", mondta a Google a problémáról. Hozzátette, hogy azok a felhasználók tapasztalhatták a hibát, akiknek Androidos készülékük van és Chromecast eszközzel rendelkeznek (mint amilyen a Chromecast, vagy a Google Home kütyük). 

Hozzá kell tenni, hogy az óriáscég elég korrektül járt el, hiszen a használók sirámai nem voltak tömegesek, de azért akadtak szép számmal, és akadnak olyan gyártók, akik az ilyen esetekben széttárják a kezüket, de nem tesznek semmi.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.