Hirdetés

Így nézhet ki a Windows 10 új Start menüje



|

Minden jel arra utal, hogy örökre búcsút mondhatunk az élő csempéknek, amelyektől egykor oly sokat várt a Microsoft.

Hirdetés

A legújabb szivárgások megmutatták, hogy miként fest majd a Windows 10 új Start menüje. Egy ideje már gyanították a szakértők, hogy a Microsoft kiszedi az élő csempéket, és a Twitteren közzétett kép ezt most igazolja is. Az interaktív ikonoktól anno sokat várt a Microsoft, ezek extra információkat jelenítettek meg, például az olvasatlan leveleket a Postánál. A gyakorlatban azonban elég kevesen szerették az élő csempe koncepciót, és a legtöbb app eleve nem is frissítette ezeket, vagyis idővel haszontalanná váltak. Ezért jöttek a szó-beszédek, hogy előbb-utóbb megszabadul a funkciótól a Microsoft. 

Hirdetés

Az élő csempék nyugdíjazásával a Microsoft egy kevésbé zsúfolt, ám így unalmasabb Start menüt használ majd a Windows 10-ben. A WinCentral szerint azonban egyelőre lehetetlen megmondani, hogy a frissítés mikor érkezik. A Windows 10 20H1-es következő nagy verziója, a 2004 már a korai teszteknél tart, és ebben még benne vannak az élő csempék. 

Az év végéig még befut a Windows 10 20H2 is, de a Microsoft szerint az csak egy kisebb csomag lesz. Ezért a szakértők arra tippelnek, a Start menü csak leghamarabb 2021-ben újulhat meg, addigra talán látványosabb mértékben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.